15 Φεβρουαρίου 2014

23Δ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ 2014

Μιά νέα εκπομπή...


Δέν έχουμε κάτι να πούμε ... τα λέει  όλα το Ευαγγέλιο των Ευαγγελίων... της "παραβολής του Ασώτου υιού" , θα μπορούσε κάλλιστα να ονομαστή και ως η  παραβολή του φιλεύσπλαχνου Πατέρα.

Γιατί μας αγγίζει όμως τόσο αυτή η περικοπή.......;    ίσως γιατί μέσα μας κρύβουμε όλοι έναν άσωτο ... είναι αυτός ο συνεχής πόλεμος με τον κακό εαυτό μας ... άλλοι ήσαν τολμηροί και ικανοί .. να πουν στον Πατέρα... δος μοι το επιβάλλον μέρος της ουσίας....  και να φύγουν... ορισμένοι από εμάς ίσως μόνο το σκέφτηκαν και δεν μπόρεσαν να το υλοποιήσουν,  και έτσι να ταυτίζονται απλώς με τον άσωτο...και οι μεν και οι δε έχουμε διαπράξει την αμαρτία.
Θαρσείτε όμως αδέρφια ... ο Κύριος - Πατέρας  είναι εκεί στο κατώφλι ...της ζωής και μας προσμένει... έτοιμος να μας σφίξει στην αγκαλιά του .. γιατί καμιά αμαρτία δεν είναι τόσο βαριά ώστε να μην μπορεί να την συγχωρήσει ο Κύριος..... 
Ευκαιρία λοιπόν μαζί με τον άσωτο να βάλουμε αρχή μετανοίας .. και μεις ... να τρέξουμε ΄σενα καλό γιατρό της ψυχής...(πνευματικό) και να δωρίσουμε στον Κύριο το μοναδικό πράγμα που είναι κατά δικό μας ......τις αμαρτίες μας.  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.