17 Αυγούστου 2012

Ηχητικά από την Ιερά πανήγυρη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άργους




Δόξα τω Θεώ ….μπορέσαμε και εφέτος να εορτάσουμε με περισσή λαμπρότητα την Ιερά κοίμηση της Ενδόξου Υπεραγίας Δεσποίνις ημών Θεοτόκου και αειπαρθένου Μαρίας στον αρχαιοπρεπή και περικαλλή ναό μας.
Πολλοί ιερείς της Μητροπόλεως μας έδωσαν το παρόν εις τον πανηγυρικό εσπερινό καθώς και πλήθος κόσμου, χοροστάτησε και κήρυξε τον Θείο λόγο ο Θεοφιλέστατος Ελευσίνος κ.κ Ιερόθεος .
Ανήμερα δε της εορτής χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ Ιάκωβος όπου με το γνωστό του πάθος που πηγάζει από την πατρική αγάπη προς το ποίμνιό του κήρυξε τον Θείο Λόγο.
    
Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τους αγαπητούς μου μαθητές που ήρθαν και με στήριξαν στον πανηγυρικό εσπερινό και να υπογραμμίσω το γεγονός πως αν και η σχέση μας είχε ξεκινήσει σαν σχέση δασκάλου- μαθητού, έχει εξελιχτεί σχεδόν με όλους …σε μια σχέση φιλική …αδελφική θα έλεγα…και με μερικούς εξ αυτών και συγγενική….

Παρακάτω ακολουθούν μέλη του εσπερινού και ορισμένα από την Θ.Λειτουργία, καθώς και το κήρυγμα του Μητροπολίτη μας κ.κ Ιακώβου.
    

Get your own Flash MP3 Player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.